Sałatka truskawkowa z szalotką-miodowy Vinaigrette
Sałatka truskawkowa z szalotką-miodowy Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś sól, truskawki, sałatki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowo-szpinakowa z miodem balsamicznym Vinaigrette, Awokado truskawka szpinak Sałatka z miodem musztarda Vinaigrette, oraz Sałatka z truskawek i awokado z miodem makiem klonowym Vinaigrette.
Instrukcje
Połącz sok z cytryny, miód, szalotkę, tymianek, sól i płatki czerwonej papryki razem w misce; energicznie ubijaj oliwę z oliwek i olej roślinny do mieszaniny soku z cytryny. Odstawić.
Umieść małą patelnię na średnim ogniu; wrzucić migdały, cukier, i sól razem w gorącej patelni, aż cukier karmelizuje na migdałach, 2 do 3 protokół.
Natychmiast zdjąć z ognia.
Wymieszać sałatkę w dużej misce.
Skropić sos na mieszankę sałatki i wrzucić do herbu. Top z migdałami i truskawkami służyć.