Sałatka truskawkowa z szalotką-miodowy Vinaigrette

Sałatka truskawkowa z szalotką-miodowy Vinaigrette
Sałatka truskawkowa z szalotką-miodowy Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś sól, truskawki, sałatki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowo-szpinakowa z miodem balsamicznym Vinaigrette, Awokado truskawka szpinak Sałatka z miodem musztarda Vinaigrette, oraz Sałatka z truskawek i awokado z miodem makiem klonowym Vinaigrette.

Instrukcje

1
Połącz sok z cytryny, miód, szalotkę, tymianek, sól i płatki czerwonej papryki razem w misce; energicznie ubijaj oliwę z oliwek i olej roślinny do mieszaniny soku z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść małą patelnię na średnim ogniu; wrzucić migdały, cukier, i sól razem w gorącej patelni, aż cukier karmelizuje na migdałach, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Natychmiast zdjąć z ognia.
4
Wymieszać sałatkę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Skropić sos na mieszankę sałatki i wrzucić do herbu. Top z migdałami i truskawkami służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
( 23)( 23)
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn