Placek brzoskwiniowy Tina

Placek brzoskwiniowy Tiny może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Południowej żywności. 114 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek brzoskwiniowy Tina, Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, oraz Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużym rondlu połącz brzoskwinie, cukier i gałkę muszkatołową. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie bąbelkować, a brzoskwinie będą miękkie, 10 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią, aż masło się rozpuści.
Wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce połączyć mąkę i sól. Zmiksować na smalcu i skrócić blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać okruchy wielkości grochu.
Połączyć jajko z zimną wodą w osobnej misce i posypać mieszaniną ciasta, trochę na raz, mieszając tylko do momentu, aż ciasto się połączy.
Rozwałkuj na powierzchni z mąką w prostokąt o wymiarach 9x13 cali.
Połóż skórkę na mieszaninie brzoskwini.
Piec w nagrzanym piekarniku 50 do 60 minut, aż skórka będzie złota.