Placek Bezowy Morelowy

Placek Bezowy Morelowy
Morelowe ciasto bezowe może być tylko deser szukasz. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, wodę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Bezowy Morelowy, Morelowe Batoniki Bezowe, oraz Lody morelowe z włoską bezą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj morele i wodę. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 10 minut lub aż morele zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W misce, połączyć 2 szklanki cukru, skrobia kukurydziana i sól; wymieszać w mieszaninie moreli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Zdjąć z ognia; niewielką ilość gorącego nadzienia wymieszać z żółtkami. Wróć wszystko do patelni, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę dłużej lub aż błyszczące i jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
5
W misce ubij na średniej prędkości białka i śmietanę tatarską, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj pozostały cukier, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Wlać gorące nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Rozłóż bezę równomiernie na wypełnieniu, uszczelniając krawędzie do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Piec w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę. Schłodzić przez co najmniej 3 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn