Plac lodowy Mont Blanc

Plac lodowy Mont Blanc
Mont Blanc Ice-cream squares to przystawka, która serwuje 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 378 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kandyzowanych kasztanów, złotego cukru, złotego cukru i podwójnej śmietany. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Plac lodowy Mont Blanc, Mont Blanc Ice Cream Bombe, oraz Mont Blanc (ciasto z kremem kasztanowym).

Instrukcje

1
Dla bezy piekarnik nagrzewamy do 140C / wentylator 120C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyłóż podstawę luźno-dolnej 20cm kwadratowej puszki. Włożyć 25 g orzechów do robota kuchennego i zmiażdżyć do zmielenia tak drobno, jak to możliwe, dodać resztę orzechów włoskich, a następnie pulsować, Aby posiekać grubo. Białka przełożyć do czystej miski, ubijać aż do uformowania się szczytów, następnie stopniowo dodawać cukier jedną trzecią na raz, ubijając między każdym dodatkiem aż do sztywności. Złożyć orzechy włoskie. Wrzuć bezę do puszki, a następnie rozłóż na podstawie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec przez 2 godziny, aż ostygnie, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Można to zrobić 1 dzień wcześniej i pokryć folią spożywczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podczas gotowania bezy, dodać słodzone czyste mieszając kasztan czysty z cukrem, aż będzie gładka. Można to zrobić 1 dzień wcześniej i pokryć folią spożywczą. Włóż kilka dużych misek, aby schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Aby zmontować, pozostaw lody lekko zmiękczyć, aby były giętkie, ale nie stopione. Pracując szybko, w jednej z misek wymieszaj połowę lodów z połową czystych, aby uzyskać lody kasztanowe. Jeśli jest zbyt miękki po wymieszaniu go, umieść miskę w zamrażarce, aby ujędrnić. Gdy wszystkie lody mają taką samą konsystencję, szybko marszczyć lody waniliowe i kasztanowe, a połowa pozostałych czystych razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozprowadzić na bezie i wygładzić wierzch, a następnie wstawić do zamrażalnika, aż zamarznie. Można to zrobić z miesięcznym wyprzedzeniem i zamrożone, pokryte folią spożywczą. Można również zamrozić resztę czystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Aby podać, rozmrozić czysty, wyjąć ciasto z zamrażarki, a następnie wstawić do lodówki na 40 minut. W międzyczasie zrób cienką torebkę z papieru odpornego na tłuszcz i ubijaj śmietanę, aż stanie się sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Wymieszać w pozostałej części czystego, nadal ubijać, aż ponownie stanie się sztywny, a następnie wlać krem do worka do rur. Używając dużego noża zanurzonego w gorącej wodzie, pokrój ciasto na 9 kwadratów. Pracując szybko, rura szalone Gniazdo kremu kasztanowego w środku każdego kwadratu. Top krem z pół Marron glac lub kandyzowany kasztan i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn