Pięcioramienny Sezam tuńczyk i awokado

Pięcioramienny Sezam tuńczyk i awokado
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pięć przypraw Sezam Tunan i awokado spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 667 kalorii, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $8.29 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, steki z tuńczyka, tamari i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Tunan i tatar z awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton, oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn