Pięciopalczasta wołowina z sosem z czarnej fasoli i bok choi

Pięciopalczasta wołowina z sosem z czarnej fasoli i bok choi
Przepis Five-spice wołowina z sosem z czarnej fasoli i bok choi można zrobić w około 35 minut. Na 6,43 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 49g białka, oraz 12g tłuszczu. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis z BBC Good Food wymaga ząbków czosnku, octu ryżowego, sosu z czarnej fasoli i oleju sezamowego. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bok choi z sosem ostrygowym i chilli, Bok Choy z sosem z Czarnej Fasoli, oraz Shanghai Baby Bok Choy Z Sosem Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Składniki sosu wymieszać w małym rondelku, następnie delikatnie gotować na wolnym ogniu do rozpalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzej patelnię na patelni, aż będzie bardzo gorąca. Na stek natrzeć 5 przypraw, a następnie doprawić odrobiną soli i pieprzu. Podsmaż stek przez 2-3 minuty z każdej strony, aż do ugotowania według własnych upodobań, a następnie odstaw na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W międzyczasie delikatnie dusić lub parować bok lub pak choi przez 4-5 minut, aż zwiędną, ale nadal chrupiące. Wrzucić zieleninę w kilka łyżek sosu i oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Bok ChoyBok Choy
ZieloniZieloni
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Stek pokroić w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Podawać na talerzu z małym garnkiem sosu, zieleniną i ryżem na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
ZieloniZieloni
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn