Pięciopalczasta wołowina z sosem z czarnej fasoli i bok choi

Pięciopalczasta wołowina z sosem z czarnej fasoli i bok choi
Przepis Five-spice wołowina z sosem z czarnej fasoli i bok choi można zrobić w około 35 minut. Na 6,43 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 49g białka, oraz 12g tłuszczu. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis z BBC Good Food wymaga ząbków czosnku, octu ryżowego, sosu z czarnej fasoli i oleju sezamowego. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bok choi z sosem ostrygowym i chilli, Bok Choy z sosem z Czarnej Fasoli, oraz Shanghai Baby Bok Choy Z Sosem Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Składniki sosu wymieszać w małym rondelku, następnie delikatnie gotować na wolnym ogniu do rozpalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Rozgrzej patelnię na patelni, aż będzie bardzo gorąca. Na stek natrzeć 5 przypraw, a następnie doprawić odrobiną soli i pieprzu. Podsmaż stek przez 2-3 minuty z każdej strony, aż do ugotowania według własnych upodobań, a następnie odstaw na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W międzyczasie delikatnie dusić lub parować bok lub pak choi przez 4-5 minut, aż zwiędną, ale nadal chrupiące. Wrzucić zieleninę w kilka łyżek sosu i oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Bok ChoyBok Choy
ZieloniZieloni
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Stek pokroić w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Podawać na talerzu z małym garnkiem sosu, zieleniną i ryżem na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
ZieloniZieloni
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn