Pięciominutowa Podwójna Krówka Czekoladowa
Przepis pięciominutowa Podwójna Krówka czekoladowa jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 64. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia czekolady, półsłodkie czekoladowe chipsy, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5 Minut-Dwuwarstwowe Ciasto Czekoladowe, Podwójna Krówka Czekoladowa, oraz Podwójna Krówka Czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smar 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z masłem.
W 2-ćwiartkowej misce do mikrofalówki wymieszaj skondensowane mleko i chipsy czekoladowe; dodaj czekoladę do pieczenia. Kuchenka mikrofalowa odsłonięta na wysokości 1 minuty; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa o 2 minuty dłużej lub do czasu stopienia czekolady i mieszaninę można mieszać gładko.
Wymieszać wanilią i orzechami.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie w naczyniu do pieczenia. Przechowywać w lodówce do firmy. Dla 64 (1-calowych) kwadratów, pocięte na 8 rzędów po 8 rzędów.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.