Piña Pisco Sours
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu Piña Pisco. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 176 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz Bittersy angostura, białka jaj, drobny cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marmalade Sours, SOS Morelowo-Miętowy, oraz truskawkowa whiskey sours dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier ananasowy w blenderze, aż będzie bardzo gładki. Wciśnij przez sito o drobnych oczkach do miski, mocno naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. (Powinieneś mieć około 1 3/4 szklanki soku.)
Dodać sok ananasowy do blendera i dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem bittersów, następnie pulsować, aż będzie gładki i spieniony.
Dodaj kroplę bitters do środka każdego napoju.
* Białka jaj w tym przepisie nie są gotowane. Można zastąpić 1/4 szklanki płynnych pasteryzowanych białek.* Sok ananasowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.