Pizza Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj ziemniaczanego Pizzana. To danie główne ma 1639 kalorii, 84g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.15 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, Bazyl, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 98%. Spróbuj Pizza ziemniaczana: Pizza di Patate, Pizza Ziemniaczana, oraz Pizza Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Płaszcz 12 calowy pizzy lub pieczenia naczynia z nonstick gotowania sprayu.
W dużej misce, połączyć ziemniaki, posiekaną cebulę, jajka i mąkę.
Dobrze wymieszać i wcisnąć do przygotowanej patelni.
Piec przez 15 minut. Spryskać wierzchu skorupy z oleju do gotowania i piec przez 10 więcej minut.
Umieścić pod broil i broil na 3 minuty, aż złoty i chrupiące.
Wyjmij skórkę z piekarnika, ale pozostaw piekarnik włączony.
W dużej misce połączyć cukinię, żółty squash, zielony pieprz, cienko pokrojone cebulę, czosnek i tofu. Rzucać, aby połączyć.
W dużej patelni nonstick, saute mieszanka warzyw/tofu, aż warzywa są po prostu delikatne chrupiące.
Połącz sos pomidorowy z bazylią.
Połowę sosu rozłóż na wierzchu na skórkę ziemniaczaną. Top z podsmażonymi warzywami i pokrojonymi pomidorami.
Pozostałą część sosu polać równomiernie na całość. Top z serem.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 7 minut lub do rozpuszczenia sera. Pokroić w kliny, aby służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto