Pizza Z Wędzonym Łososiem
Przepis wędzony łosoś Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 234 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz kapary, 3-mniej tłuszczu serek, ciasto do pizzy i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Polewa Do Pizzy-Pizza Z Wędzonym Łososiem, Pizza Z Wędzonym Łososiem, oraz Pizza Z Wędzonym Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nakłuć przygotowane ciasto (patrz "wszystko o cieście" poniżej) widelcem.
Piec w 450 przez 1012 minut lub do chrupkości.
Ser śmietankowy połączyć z posiekanym świeżym koperkiem i sokiem z cytryny.
Rozprowadzić mieszaninę na skorupie. Top z wędzonym łososiem, kaparami i pokrojoną czerwoną cebulą.
W razie potrzeby udekoruj świeżym koperkiem.
Pokroić w 5 plastrów; podawać.
Gdzie go kupić: możesz dostać ciasto na pizzę w lodówce w lokalnej pizzerii lub supermarkecie(Trader Joe ' s, Whole Foods i Albertsons robią świetne).
Niech ciasto siedzieć w temperaturze pokojowej przez 15 minut przed walcowanie go, i ustawić stojak piekarnik w najniższej pozycji. Następnie postępuj zgodnie z tymi wskazówkami, dodaj polewy i upiec.
Przygotowanie pizzy: Rozgrzej piekarnik do 45
Rozwałkuj 1 (1-funt) pełnoziarniste lub zwykłe ciasto do pizzy kupione w sklepie na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta z mąką w 13-calowy okrągły lub 13-x 12-calowy prostokąt. Lekko spryskać dużą blachę do pieczenia oliwą z oliwek; posypać mąką kukurydzianą.
Ciasto przełożyć na przygotowany arkusz.
Zwiń boki 1 cala, aby utworzyć obręcz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.