Pizza z szarpaną wieprzowiną z grilla

Pizza z szarpaną wieprzowiną z grilla może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 1380 kalorii , 52 g białka i 27 g tłuszczu na porcję. Za 6,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1 osobie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To drogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i kup szarpaną wieprzowinę, cebulę, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 43% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują pizzę z szarpaną wieprzowiną z grilla , kanapki z szarpaną wieprzowiną i grillem z wolnowaru oraz kanapki z szarpaną wieprzowiną i grillem z wolnowaru .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Połóż spód pizzy na blasze do pieczenia.
W misce wymieszaj sos barbecue z proszkiem chili chipotle; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Sosem rozsmaruj spód pizzy.
Na pizzy równomiernie rozłóż szarpaną wieprzowinę, pokrojoną w plasterki cebulę i plasterki czerwonej papryki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dodatki będą gorące, a skórka pizzy chrupiąca na spodzie, od 12 do 15 minut.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizza naprawdę dobrze komponuje się z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Możesz spróbować Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. Oceniającym podoba się, z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
![Willa Antinori Antinori Chianti Classico Riserva]()
Willa Antinori Antinori Chianti Classico Riserva
Wykonana w 90% z Sangiovese i w 10% z Merlota, Villa Antinori Chianti Classico Riserva 2010 ma intensywnie rubinowoczerwony kolor z aromatami owoców i przypraw. Lekkie akcenty starzenia w dębie podkreślają nuty wiśni i czerwonych jagód, typowe dla winogron Sangiovese. Smaki wina są harmonijne na podniebieniu, a taniny są zrównoważone i dojrzałe. Trwałe wykończenie tętni życiem i przyjemną mineralnością, typową dla Chianti Classico.