Pizza Z Serem Jabłkowo-Kozim
Pizza z serem jabłkowo-kozim może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta pizza crust, cebula, kozi ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z jabłkami, kozim serem i orzechami, Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), oraz Pizza Week: Kozi Ser I Jarmuż Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto; wklep do równej grubości na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Podsmaż jabłko i cebulę w gorącej oliwie z oliwek na patelni nonstick do miękkości.
Rozprowadzić konfitury figowe na skórce. Wierzch z mieszanką jabłek i kozim serem.
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut lub aż ser lekko się rozpuści. Top z rukolą i orzechami pekan.