Pizza Z Serem Jabłkowo-Kozim

Pizza Z Serem Jabłkowo-Kozim
Pizza z serem jabłkowo-kozim może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta pizza crust, cebula, kozi ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z jabłkami, kozim serem i orzechami, Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), oraz Pizza Week: Kozi Ser I Jarmuż Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwiń ciasto; wklep do równej grubości na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podsmaż jabłko i cebulę w gorącej oliwie z oliwek na patelni nonstick do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozprowadzić konfitury figowe na skórce. Wierzch z mieszanką jabłek i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem FigowyDżem Figowy
Ser KoziSer Kozi
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut lub aż ser lekko się rozpuści. Top z rukolą i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn