Pizza z karczocha i rukoli z Prosciutto

Pizza z karczocha i rukoli z Prosciutto
Karczoch i rukola Pizza z Prosciutto może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Na $2.29 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, liście rukoli, komercyjne pesto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z karczocha i rukoli z Prosciutto, Prosciutto-Pizza Rukola, oraz Pizza Rukola & Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika do najniższego ustawienia. Rozgrzej piekarnik do 500
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Płaszcz blachy do pieczenia z gotowania sprayu; posypać mąki kukurydzianej. Rozwiń ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia i wklep w prostokąt o wymiarach 14 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozłóż pesto równomiernie na cieście, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Posypać serem mozzarella na pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika; piec w 500 przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć pizzę z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Grubo posiekać karczochy. Układaj karczochy na pizzy; top z plasterkami prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
ProsciuttoProsciutto
8
Posypać parmezanem. Powrót pizzy do dolnej półki piekarnika; piec dodatkowe 6 minut lub aż ciasto jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Umieścić rukolę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Mżawka sok nad rukolą; wrzucić delikatnie. Na wierzchu pizzę wymieszać z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
SokSok
11
Pokrój pizzę na 4 prostokąty( 7 x 5 cali); każdy prostokąt pokrój po przekątnej na 2 kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn