Pizza Z Grillowaną Wołowiną I Warzywami
Przepis Grillowana wołowina ' N warzyw-Topped Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 44 minuty. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 44. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, ser mozzarella, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki, Champ-Topped Vegetable Beef Zapiekanka Guinness, oraz Pizza Topped Grillowana Kanapka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na małym ogniu.
Brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Wymieszać w sosie makaronowym i sosie stekowym; gotować do ogrzania, często mieszając.
W międzyczasie podziel ciasto na pizzę na pół; uformuj każdy kawałek na 8-calową rundę.
Umyj równomiernie połowę oleju.
Na ruszcie z grilla ułożyć krążki pizzy, boki olejowe w dół, bezpośrednio. Gotować od 5 do 7 min. lub aż do spodu skorupy są złotobrązowe.
Blaty pędzla z pozostałym olejem; Odwróć.
Top pizze z mieszanki mięsa, ser, pomidory, cebula i oliwki; przykryć grill z pokrywką. Grill 5 do 7 min. albo do czasu, aż spody pizzy będą złociste i ser się roztopi.