Pizza Z Grillowaną Wołowiną I Warzywami

Pizza Z Grillowaną Wołowiną I Warzywami
Przepis Grillowana wołowina ' N warzyw-Topped Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 44 minuty. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 44. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, ser mozzarella, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wołowina i warzywa Stroganoff-Topped ziemniaki, Champ-Topped Vegetable Beef Zapiekanka Guinness, oraz Pizza Topped Grillowana Kanapka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Wymieszać w sosie makaronowym i sosie stekowym; gotować do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sos Do StekówSos Do Steków
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W międzyczasie podziel ciasto na pizzę na pół; uformuj każdy kawałek na 8-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
4
Umyj równomiernie połowę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Na ruszcie z grilla ułożyć krążki pizzy, boki olejowe w dół, bezpośrednio. Gotować od 5 do 7 min. lub aż do spodu skorupy są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Blaty pędzla z pozostałym olejem; Odwróć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Top pizze z mieszanki mięsa, ser, pomidory, cebula i oliwki; przykryć grill z pokrywką. Grill 5 do 7 min. albo do czasu, aż spody pizzy będą złociste i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćEkspert
Gotowe W44 m.
Porcje44
Ocena Zdrowia0
Magazyn