Pizza Z Boczkiem, Szparagami I Jajkiem
Pizza z boczkiem, szparagami i jajkiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 829 kalorii, 31g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, mąkę kukurydzianą, boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z boczkiem i szparagami, Pizza Z Bekonem, Jajkiem I Szparagami, oraz Domowa Pizza Z Boczkiem, Jajkiem I Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.
Umieść kamień do pizzy w piekarniku, aby go rozgrzać. (Możesz użyć arkusza cookie, jeśli nie masz kamienia do pizzy.)
Ciasto rozwałkować na posmarowanej mąką powierzchni, aż będzie ładne i cienkie. Przygotuj wszystkie dodatki i pod ręką w pobliżu piekarnika.
Wyjąć gorący kamień do pizzy z piekarnika.
Posypać mąką kukurydzianą. Ułożyć ciasto na kamieniu, natrzeć oliwą z oliwek na powierzchni i posypać solą. Działając szybko, posypujemy najpierw serem, potem boczkiem, a na końcu szparagami i wkładamy do oven.At około 5 minut, które będą Twoim półmetkiem, wyjmij pizzę z piekarnika. Rozbij trzy jajka na pizzy. Wróć do piekarnika i gotuj przez kolejne 5 minut, aż białka ustąpią. Możesz gotować trochę dłużej, jeśli lubisz twardsze żółtka.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast rozprowadzić rukolę na pizzy. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, a następnie podawać.