Pizza w stylu Chicago wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka pieprzu, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, ATSA pikantne kiełbasa pizza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Chicago Style Pizza Pot Pie-Take 3, Pizza W Stylu Chicago, oraz Pizza W Stylu Chicago dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwiń porcje ciasta na dużą blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania, lekko nakładając krawędzie. Uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić. Wklep ciasto w prostokąt o wymiarach 15 x 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Posypać ser mozzarella na ciasto, pozostawiając 1/2-calowy granicy, i top z kiełbasą, bazylia, i pomidory.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Posypać parmezanem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Piec w temperaturze 450 przez 2 minuty. Obniżyć temperaturę piekarnika do 425 (nie wyjmować pizzy z piekarnika) i piec dodatkowe 12 minut lub aż ser się rozpuści.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.