Pizza przystawka Portabella i Brie

Pizza przystawka Portabella i Brie
Przepis Portabellan i Brie przystawka Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, olej roślinny, ser Pizza crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cranberry Brie Appetizer Bites, Przystawka żurawinowa, Brie i biszkoptowa, oraz Przystawka Do Sera Brie (Francja) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usunąć łodygi z grzybów; grzyby cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Paprykę ugotować w oleju 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z grzybami, majerankiem i solą. Gotować od 1 do 2 minut, stale mieszając, aż grzyby będą po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
MajeranekMajeranek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić ciasto pizzy na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozłóż mieszaninę grzybów na skórce. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec 8 do 10 minut lub aż gorące i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić w cienkie kliny, aby służyć.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn