Pizza Pepperoni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pizzana Pepperoni. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 287 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grzybów cremini, podstawowe ciasto do pizzy, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, Pizza Pepperoni Pan, oraz Pepperoni Dip Do Pizzy.
Instrukcje
Umieść jeden stojak piekarnika w środkowym ustawieniu. Umieść inny stojak w najniższym ustawieniu i umieść blachę do pieczenia bez obręczy na Dolnym stojaku. Rozgrzej piekarnik do 50
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać pokrojone grzyby na patelnię i smażyć przez 5 minut lub aż wilgoć odparuje.
Wyjąć folię z podstawowego Ciasta Do Pizzy; wyrzucić.
Wyjmij rozgrzaną blachę do pieczenia z piekarnika; zamknij drzwi piekarnika. Wsuń ciasto na rozgrzaną blachę do pieczenia, używając szpatułki jako przewodnika.
Piec na najniższym stojaku piekarnika na 500 przez 8 minut.
Rozłóż podstawowy sos do pizzy w równej warstwie na skorupie, pozostawiając granicę 1/4 cala. SOS Top z pieczarkami.
Pieczarki posypać równomiernie mozzarellą i parmezanem. Ułóż pepperoni w równej warstwie na wierzchu sera.
Piec na środkowym stojaku dodatkowe 10 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i topi się ser.