Pizza Owocowa Jeszcze Lepsza

Pizza Owocowa Jeszcze Lepsza
Owocowy Pizzan jeszcze lepszy jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 175 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz serek śmietankowy, cukier, jagody i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pizza Owocowa, Pizza Owocowa, oraz Pizza Owocowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko spryskaj 12-calową okrągłą patelnię do pizzy sprayem o smaku maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę i cukier wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić na maśle nożem lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Naciśnij na przygotowaną patelnię do pizzy, aby uzyskać skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
NóżNóż
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bardzo lekko rumiane, 12 do 15 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Beat ser śmietankowy, 1/3 szklanki białego cukru, i ekstrakt migdałowy, aż będzie gładka; rozprowadzić na całkowicie schłodzonej skorupie. Ułóż truskawki, jagody i kiwi dekoracyjnie na mieszance twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
6
Wymieszaj sok ananasowy, 1/2 szklanki białego cukru, skrobię kukurydzianą i sok z cytryny w rondlu, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Lekko ostudzić i zalać owocami. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn