Pizza Na Cieście Z Cukinii
Pizza na cieście z cukinii może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis zawiera 6 porcji z 171 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jest to niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Mieszanka papryki, substytutu jajka, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 61%. Ciasto Do Pizzy Z Cukinii, Ciasto Do Pizzy Z Cukinii, oraz Ciasto Do Pizzy Z Cukinii są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz cukinię i substytut jajka. Dodaj mąkę i sól.
Rozłóż na dnie 12 cali. patelnia do pizzy pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut. Zmniejsz temperaturę do 350°.
Posyp mozzarellą, pomidorami, cebulą, zieloną papryką, oregano, bazylią i parmezanem.
Piecz przez 15-20 minut lub do miękkości cebuli i stopienia sera.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizzan w menu? Spróbuj połączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone]()
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"2000 Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone pochodzi z winnicy na zboczu wzgórza na zachód od miasta. Jest to bez wątpienia najlepsze źródło superior Sangiovese. Ciemniejszy, bardziej rubinowy i czarniejszy w tonacji niż zwykłe butelkowanie, ciepły i dojrzały w aromacie z jagodami, wanilią i cynamonem z przodu i na środku, jego smaki są długie i skupione. Ciągłość przepływu przez podniebienie jest imponująca, wysoki poziom gęstości, a siła i elegancja w doskonałej równowadze. Giętkość sugeruje gotowość, która może być zwodnicza. Wino nadal będzie dobrze pić w latach 2012-2014."- Adwokat Wina