Pizza mięsna z czerwonym sosem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 2170 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka aktywnych drożdży, mąki chlebowej, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Miłośnicy Mięsa Pizza, oraz Pizza miłośnika mięsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średnio wysokiego ciepła i zamknąć pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Niech grill ciepła przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Posypać powierzchnię roboczą mąką. Spłaszczyć domowe ciasto na pizzę rękami i opuszkami palców wokół krawędzi, aby zdefiniować skorupę. Spłaszcz środek i rozciągnij pizzę do 12-calowej rundy podczas obracania. Możesz wrzucić go w powietrze, aby uzyskać ładny odcinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Wszystkie sosy, oliwę z oliwek,dodatki i łyżki Ustaw na tacy obok grilla. Musisz mieć wszystko przygotowane i gotowe do pracy podczas grillowania pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Obróć jedną stronę grilla na średnią i trzymaj drugą stronę grilla na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Ciasto umieścić na średniej wysokości stronie grilla i szybko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Niech gotować ciasto tylko do ciasta jest firma na dole i ma kilka ładnych znaków char, 1 do 2 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla, używając tacy z blachy odwróconej do góry nogami lub skórki do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Drugą stronę ciasta posmaruj oliwą z oliwek,a następnie polej pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Rozłóż czerwony sos od środka, pozostawiając krawędź dla Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Rozłóż mozzarellę, następnie równomiernie rozprowadzić pepperoni, salami i jalapenos. Zamknij grill i gotować, aż ser topi się i skorupa jest gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sos żurawinowy, Do Podania
Posiekany świeży Jarmuż
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
12
Usuń skórką do pizzy lub tacą na arkusze.
13
Umieścić na desce do krojenia i pokroić i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
14
Przed podaniem posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
15
Drożdże, ciepłą wodę i miód wymieszać na dnie stojącej miski miksera. Wymieszać w 1/2 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Odstawić, aż mieszanina wygląda bąbelkowo i spieniony i drożdże jest aktywowany, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
18
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. gdy piekarnik się nagrzeje, wyłącz go. Wyposażyć mikser stojący z hakiem do ciasta. Oliwa duża miska z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Punch dół i niech wzrosnąć ponownie na 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
25
Podziel ciasto na 2 kulki o jednakowych rozmiarach, przykryj lekko wilgotnym ręcznikiem i pozostaw na 10 minut przed rozciągnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
26
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Raz gorące, dodać czosnek i mieszać aż pachnące, o 1 minutę. Szybko uderz z czerwonym chili w proszku. Wymieszać zmiażdżone pomidory i trochę soli i pieprzu i dusić na średnim niskim poziomie przez 5 protokół. Ponownie doprawić solą i pieprzem, wyłączyć ogień i wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.