Pizza mięsna z czerwonym sosem

Pizza mięsna z czerwonym sosem
Pizza mięsna z czerwonym sosem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 2170 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka aktywnych drożdży, mąki chlebowej, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Miłośnicy Mięsa Pizza, oraz Pizza miłośnika mięsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średnio wysokiego ciepła i zamknąć pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Niech grill ciepła przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posypać powierzchnię roboczą mąką. Spłaszczyć domowe ciasto na pizzę rękami i opuszkami palców wokół krawędzi, aby zdefiniować skorupę. Spłaszcz środek i rozciągnij pizzę do 12-calowej rundy podczas obracania. Możesz wrzucić go w powietrze, aby uzyskać ładny odcinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Wszystkie sosy, oliwę z oliwek,dodatki i łyżki Ustaw na tacy obok grilla. Musisz mieć wszystko przygotowane i gotowe do pracy podczas grillowania pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Obróć jedną stronę grilla na średnią i trzymaj drugą stronę grilla na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Ciasto umieścić na średniej wysokości stronie grilla i szybko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Niech gotować ciasto tylko do ciasta jest firma na dole i ma kilka ładnych znaków char, 1 do 2 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla, używając tacy z blachy odwróconej do góry nogami lub skórki do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Drugą stronę ciasta posmaruj oliwą z oliwek,a następnie polej pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Rozłóż czerwony sos od środka, pozostawiając krawędź dla Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Rozłóż mozzarellę, następnie równomiernie rozprowadzić pepperoni, salami i jalapenos. Zamknij grill i gotować, aż ser topi się i skorupa jest gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Usuń skórką do pizzy lub tacą na arkusze.
13
Umieścić na desce do krojenia i pokroić i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
14
Przed podaniem posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
15
Drożdże, ciepłą wodę i miód wymieszać na dnie stojącej miski miksera. Wymieszać w 1/2 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Wymieszać do połączenia.
17
Odstawić, aż mieszanina wygląda bąbelkowo i spieniony i drożdże jest aktywowany, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
18
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. gdy piekarnik się nagrzeje, wyłącz go. Wyposażyć mikser stojący z hakiem do ciasta. Oliwa duża miska z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
19
W średniej misce, ubić razem pozostałe 3/4 szklanki mąki uniwersalnej, mąki chlebowej i soli, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
20
Włącz mikser i dodaj zimną wodę i oliwę z oliwek do mieszanki drożdży bąbelkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
21
Dodać mąkę przez miarki. Zagniataj przez 5 minut, aż ciasto połączy się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
22
Posypać trochę mąki w dół na deskę do krojenia i ugniatać ciasto ręcznie przez kolejną minutę lub tak, aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
23
Umieść ciasto w misce i Odwróć, aby pokryć wszystkie strony olejem. Przykryć ręcznikiem kuchennym i odczekać do podwojenia rozmiaru, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
24
Punch dół i niech wzrosnąć ponownie na 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
25
Podziel ciasto na 2 kulki o jednakowych rozmiarach, przykryj lekko wilgotnym ręcznikiem i pozostaw na 10 minut przed rozciągnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
26
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Raz gorące, dodać czosnek i mieszać aż pachnące, o 1 minutę. Szybko uderz z czerwonym chili w proszku. Wymieszać zmiażdżone pomidory i trochę soli i pieprzu i dusić na średnim niskim poziomie przez 5 protokół. Ponownie doprawić solą i pieprzem, wyłączyć ogień i wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania

Składniki

21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Pakiet 1/4 uncji aktywnych suchych drożdżyPakiet 1/4 uncji aktywnych suchych drożdży7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka chlebowamąka chlebowa794Orzechy dowolne (posiekane)gałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalna, plus więcej do odkurzaniamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMąka uniwersalna, do posypywaniaMąka uniwersalna, do posypywania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże liście bazylii, rozdarteświeże liście bazylii, rozdarte4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek, plus więcej do miskioliwa z oliwek, plus więcej do miski2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek, do szczotkowaniaOliwa z oliwek, do szczotkowania2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo starty parmezan, do serwowaniaŚwieżo starty parmezan, do serwowania1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona część chudej mozzarellirozdrobniona część chudej mozzarelli57Orzechy dowolne (posiekane)plastry pepperoniplastry pepperoni01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.czerwone chili w proszkuczerwone chili w proszku1czerwone jalapeno w plasterkachczerwone jalapeno w plasterkach57Orzechy dowolne (posiekane)salami w plasterkachsalami w plasterkach1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiletnia wodaletnia woda1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizimna wodazimna woda

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia80
Magazyn