Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 200g białka, 148 g tłuszczu, oraz w sumie 5826 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $23.14 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz chorizo, fasolę refried, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na patelni na średnim ogniu, brązowy chorizo.
Dodaj salsę i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Połóż Skórki pizzy na patelni do pizzy lub blasze do pieczenia pokrytej folią.
Rozprowadź czarną fasolę refried na wierzchu Skórki pizzy. Równomiernie rozprowadzić mieszaninę chorizo na fasoli. Przykryć serem i piec przez 10 do 12 minut.
Wyjąć z piekarnika i zalać sałatą, następnie pomidorami, a następnie chipsami tortilla.
Umieścić ranczo opatrunek w zamykanej plastikowej torbie i snip rogu off torby; rury na pizze.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero dawkowanie z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero Dawkowanie]()
Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero Dawkowanie
Dla miłośników czystych doznań stworzyliśmy 100% Pinot Noir cuvée bez dawkowania. Zawiera tylko naturalny cukier resztkowy wina w ilości mniejszej niż 2 g na butelkę. Ponadto użycie absolutnego minimum siarki daje winu swobodę wyrażania się całkowicie. Na nosie są ostre i jednocześnie dojrzałe owoce. Na podniebieniu jest wyprostowany i czysty, z obfitą finezją i świeżością.W Kolorze Vermilion gold. Aromat świeżo tłoczonych czarnych winogron, czerwonych, białych i cytrusowych owoców. Bogate podniebienie z miąższu winnej brzoskwini i bukietem aromatycznych ziół. Małe pikantne nuty na finiszu. Delikatny, ściśle spleciony szampan o wielkiej czystości.Idealny jako aperitif. Idealny dodatek do owoców morza, sashimi, a nawet miękkiego koziego sera.