Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 46g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.08 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, zawijasy czosnkowo-ziołowe, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska.
Instrukcje
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Olej ruszt, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
W małej misce wymieszać, aby połączyć kwaśną śmietanę i salsę; odstawić.
Brązowy mielonej wołowiny na patelni. Odstawić do ostygnięcia.
Ułóż 2 okłady lub tortille. Ser dzielimy i posypujemy okładami. Top z pozostałych okładów; odstawić. W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, gotować fasolę na wysokim ustawieniu przez 4 do 6 minut w kuchence mikrofalowej, lub aż gotowe.
Zawijamy z serem na rozgrzanym naoliwionym grillu i gotujemy przez 2 minuty; odwracamy. Podziel czarną fasolę i rozłóż na wierzchu owijki. Wierzch z gotowaną wołowiną i pokrojoną w kostkę cebulą. Zamknij grill i gotować przez 2 Więcej minut.
Wyjąć pizze z grilla i top z sałatą, pomidorami, i skropić mieszanką kwaśnej śmietany salsy.
Podawać na gorąco, przyozdobione pierścieniami nacho.
INDOOR: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ukończ powyższe kroki przez mikrofal fasoli. Na patelni wystarczająco duży, aby zmieścić okłady, ciepła 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie smaż obie strony okładów przez 1 do 2 minut lub do złotego koloru, obracając dużą łopatką.
Okłady przełożyć na blachę do pieczenia.
Rozłóż każdy zawijas z rozgrzaną czarną fasolą i wierzch z zarezerwowaną mieloną wołowiną i pokrojoną w kostkę cebulą.
Wstawić do piekarnika i piec przez 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i udekorować zgodnie z zaleceniami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.