Pizza krabowo-Karczochowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 11,48 zł / porcja, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2245 kalorii, 111g białka, oraz 96 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, mięso krabowe-i chrząstki usunięte, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip krabowo-Karczochowy, Dip Z Kraba I Karczocha, oraz Dip karczochowo-krabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię do pizzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwałkuj ciasto do pizzy na mące na 14 lub 16-calowym okręgu; umieść na patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Ciasto posypać płatkami czerwonej papryki, następnie równomiernie polać krabami i karczochami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Krab
4
Skropić oliwą z oliwek, posypać czosnkiem, parmezanem i serem mozzarella.
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i skórka nie jest już ciasto, o 20 protokół. Ustawić piekarnik do pieczenia, i gotować pizzę przez 5 minut więcej, aż ser zaczął brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.