Pizza Krabowo-Karczochowa
Pizza krabowo-Karczochowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 11,48 zł / porcja, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2245 kalorii, 111g białka, oraz 96 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, mięso krabowe-i chrząstki usunięte, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip krabowo-Karczochowy, Dip Z Kraba I Karczocha, oraz Dip karczochowo-krabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię do pizzy.
Rozwałkuj ciasto do pizzy na mące na 14 lub 16-calowym okręgu; umieść na patelni do pizzy.
Ciasto posypać płatkami czerwonej papryki, następnie równomiernie polać krabami i karczochami.
Skropić oliwą z oliwek, posypać czosnkiem, parmezanem i serem mozzarella.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i skórka nie jest już ciasto, o 20 protokół. Ustawić piekarnik do pieczenia, i gotować pizzę przez 5 minut więcej, aż ser zaczął brązowieć.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.