Pizza Frittata
Pizza Frittata wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 188 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz paprykę, cebulę, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Pizza Frittata, Pizza Frittata, oraz Pizza Frittata.
Instrukcje
Ubić jajka, ser, włoskie przyprawy, sól i pieprz, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Roztopić masło w żaroodpornej 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Grzyby, paprykę, cebulę i oliwki gotować na maśle około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie patelni.
Wlać mieszaninę jaj równomiernie na mieszaninę warzywną; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiej. Przykryć i gotować 9 do 11 minut lub aż jaja są ustawione w centrum i jasnobrązowy na dole.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Broil frittata z góry o 5 cali od ciepła o 2 minut lub aż złoty kolor.