Pizza Domowa

Pizza Domowa
Domowa Pizza wymaga z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 1116 kalorii, 52g białka, oraz 51 g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 3165 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz sól, bazylia, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Domowe ciasto na pizzę Mellow Mushroom I Kopia Kot Mellowterranean Pizza, oraz Sos do pizzy domowej roboty (American Homemade with McCormick) dla podobnych receptur.

Składniki

2warzywo (np. szpinak)opakowanie aktywnych suchych drożdży (sprawdź datę ważności na opakowaniu)opakowanie aktywnych suchych drożdży (sprawdź datę ważności na opakowaniu)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPapryka, łodygi i nasiona usunięte, cienko pokrojonePapryka, łodygi i nasiona usunięte, cienko pokrojone8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka chlebowa (można użyć uniwersalnego, ale mąka chlebowa daje chrupiącą skórkę)mąka chlebowa (można użyć uniwersalnego, ale mąka chlebowa daje chrupiącą skórkę)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychMąka kukurydziana (do wsunięcia pizzy na kamień do pizzy)Mąka kukurydziana (do wsunięcia pizzy na kamień do pizzy)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSer FetaSer Feta1arkuszSkórka do pizzy lub płaskie pieczenieSkórka do pizzy lub płaskie pieczenie41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPosiekana świeża bazyliaPosiekana świeża bazylia41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSzynka w plastrachSzynka w plastrach1GłowaWłoska kiełbasa, gotowana aWłoska kiełbasa, gotowana a41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPieczarki, cienko pokrojonePieczarki, cienko pokrojone2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychCebula, cienko pokrojonaCebula, cienko pokrojona28papryka habaneroM zarella lub parmezan, rozdrobnionyM zarella lub parmezan, rozdrobniony41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPepperoni, cienko pokrojonePepperoni, cienko pokrojone41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPestoPesto41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKamień do pizzy, bardzo polecany, jeśli chcesz, aby twoje ciasto do pizzy było chrupiąceKamień do pizzy, bardzo polecany, jeśli chcesz, aby twoje ciasto do pizzy było chrupiące41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKoło do pizzy do cięcia pizzy, nie jest wymagane, ale łatwiejsze w obsłudze niż nóżKoło do pizzy do cięcia pizzy, nie jest wymagane, ale łatwiejsze w obsłudze niż nóż2warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSos pomidorowy (purée)Sos pomidorowy (purée)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (105 ° F-115 ° F)ciepła woda (105 ° F-115 ° F)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn