Pizza czosnkowo-Karczochowa
Przepis czosnek i Karczoch Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 35 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.68 za porcję. To danie główne ma 391 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera colby-monterey jack, czosnek, marynowane serca karczochów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pizza czosnkowo-Karczochowa, Jarmuż i Karczoch Pizza z pieczonym czosnkiem Ricotta, oraz Pieczony czosnek Dip ze szpinakiem i karczochem z czosnkowymi chipsami Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Przygotuj ciasto do pizzy zgodnie z przepisem lub instrukcją pakowania.
Miejsce na patelni do pizzy.
Wlać płyn z karczochów do małej patelni i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 1 minutę lub do momentu, aż płyn prawie zniknie.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez mniej niż minutę.
Dodać karczochy serca, wymieszać, aby pokryć się czosnkowym smakiem, następnie zdjąć z ognia i odstawić.
Na przygotowaną skórkę pizzy rozprowadzić sos spaghetti.
Posypać serem, następnie umieścić karczochy serca i czosnek na ser. Ułóż plastry pomidora równomiernie na górze.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż skórka będzie nadmuchana i złocista, a ser stopi się.