Pizza Cebulowa Confit (Pissaladière)

Pizza Cebulowa Confit (Pissaladière)
Cebula Confit Pizza (Pissaladière) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, oliwki utwardzone olejem, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Cebula Pissaladière, Pissaladiere (Prowansalska Tarta Cebulowa), oraz Confit Cebulowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°.To dodać confit cebuli, pokroić masło na kilka kawałków i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia wystarczająco duże, aby utrzymać cebulę w warstwie Sterczące 1 do 1 1/2 cala głębokości. (Jeśli cebula jest zbyt cienka, będą smażyć, a nie "topić" w confit.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść naczynie w piekarniku, aby stopić masło, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć naczynie i umieścić w nim połowę pokrojonej cebuli. Rozerwij liście laurowe na 2 lub 3 kawałki i rozrzuć połowę kawałków na cebuli. Następnie dodaj 2 gałązki tymianku i zimowego pikantnego, 1/2 łyżeczki. pieprzu i 1/4 łyżeczki. soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Mżawka z 2 Tbs. oliwy z oliwek. Powtórz z pozostałymi cebulami, przyprawami i oliwą z oliwek, układając je na wierzchu.Powrót naczynie do piekarnika i piec, obracając cebulę co 10 do 15 minut, aż będą jasnobrązowe i zmniejszyły objętość o prawie połowę, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć z piekarnika i wyrzucić zatokę, tymianek i zimowy pikantny.W międzyczasie zrób ciasto: w małej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Dodać cukier i odstawić do spienienia, o 5 minutes.In Robot kuchenny, połączyć mieszaninę drożdży, sól, 1 Tbs. oliwy z oliwek i 3 szklanki mąki. Proces, aż składniki łączą się w kulkę. Jeśli ciasto jest zbyt mokre, dodać tyle pozostałej 1/2 szklanki mąki, trochę na raz, w razie potrzeby, aby uformować gładką, twardą kulkę. Jeśli ciasto jest zbyt suche, dodaj krople ciepłej wody, aż kulka uformuje się. Kontynuuj proces po uformowaniu kulki, aż ciasto będzie jedwabiste, ale twarde, 3 do 4 minut. Ciasto wyłożyć na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, od 4 do 5 minut.Olej dużą miskę z pozostałych 1 Tbs. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieść kulkę ciasta w misce i obróć ciasto, aby pokryć powierzchnię olejem. Przykryć czystym, wilgotnym ręcznikiem kuchennym i odstawić w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi Rozmiar, 1 do 1 1/2 godziny. Dziurkować ciasto, ponownie przykryć miskę ręcznikiem i odstawić na 30 minut.Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 260°. Uderz ciasto i odwróć na mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o 13 na 19 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Posypać trochę mąki na dnie blachy do pieczenia 12-na-18-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Połóż ciasto na nim, poklepując go po bokach, aby uzyskać skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
11
Rozłóż powierzchnię cebulą confit, a następnie ułóż równomiernie anchois i oliwki na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
12
Piec, aż dno skorupy jest chrupiące, a krawędzie są lekko rumiane, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wyjąć z piekarnika. Na gorąco, mżawka z 2 tsp. oliwę z oliwek, następnie posypać majerankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
MajeranekMajeranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Pokroić pissaladire w prostokąty o 3 na 3 1/2 cala i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn