Pizza bezglutenowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 561 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mozzarelli, parmigiano-reggiano, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!), Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust, oraz Bezglutenowe Bułki Do Pizzy-Plus 5 Powodów, Dla Których Twoje Dzieci Powinny Jeść Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić sos pomidorowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
2
W 4-quart niereaktywny rondel na bardzo małym ogniu, wymieszać pomidory i olej. Doprowadzić do duszenia, przykryć częściowo, i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest zredukowany do 1 szklanki, 20 do 25 minut. Wymieszać z cukrem, solą i oregano, przykryć. Przechowywać w cieple lub w lodówce, pod przykryciem, do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SOS
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zrobić ciasto do pizzy
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do Pizzy
4
W misce miksera elektrycznego, ubić razem mąkę z tapioki, mąkę z białego ryżu, mąkę z ciecierzycy, mąkę z sorgo, gumę ksantową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z Tapioki
Mąka Z Ciecierzycy
Mąka Sorgo
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, wymieszać mleko i 1/4 szklanki wody i ogrzać, aż będzie ciepłe, ale nie gorące w dotyku, około 1 minuty (mieszanina powinna zarejestrować się między 105 ° F i 115 ° F na termometrze cukierków). Dodać drożdże i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Woda
Drożdże
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
6
Dodać mieszankę mleczno-drożdżową, białka i 2 łyżki oleju do wyschnięcia składników i, za pomocą mocowania wiosła, ubić na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż ciasto jest bardzo gładkie i bardzo grube, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Ciasto
Drożdże
Mleko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Wyjmij stojaki z piekarnika, Ustaw kamień do pizzy lub ciężką odwróconą blachę do pieczenia na dnie piekarnika i rozgrzej do 204°. (rozgrzej co najmniej 45 minut, jeśli używasz kamienia do pizzy lub 20 minut, jeśli używasz blachy do pieczenia.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Kamień Do Pizzy
Piekarnik
8
Przygotuj dwa 12-calowe kwadraty pergaminu. Zeskrobać połowę ciasta na każdy kwadrat i uformować każdą połowę w kulkę. Posmaruj każdą kulkę 2 łyżeczkami oleju, a następnie użyj olejowanych opuszków palców, aby poklepać i rozciągnąć każdą kulkę na okrągłą średnicę 9 cali, grubość 1/4 cala, z grubą obwódką 1/2 cala. Luźno przykryć okrągłe folią i odstawić w ciepłe miejsce bez przeciągów, aż każda pizza będzie miała około 10 cali średnicy, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Foliowa
9
Używając skórki do pieczenia, przenieś 1 skórkę z pergaminem na rozgrzany kamień do pizzy i piecz, aż góra będzie nadmuchana i jędrna, a spód chrupiący, 5 do 10 minut. Używając do pieczenia skórki i odrzucając papier pergaminowy, przenieś pieczoną skórkę do stojaka w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Kamień Do Pizzy
Piekarnik
10
Upiec drugą skórkę w ten sam sposób. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Pieczone skórki mogą być wykonane z wyprzedzeniem i zamrożone, owinięte w folię, do 1 miesiąca. Rozmrozić w piekarniku 177° do gorąca, 4 do 5 minut, przed polewaniem i pieczeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Piekarnik
12
Pizze Top i broil
13
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
14
Przenieść pieczone skórki do 2 dużych blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
15
Posmaruj 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na każdej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
16
Rozłóż każdy z sosem, pozostawiając 1/2 cala granicy gołym, a następnie posypać każdy z mozzarellą i Parmigiano-Reggiano.
Skropić pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek na pizze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
18
Pizze Broil o 4 cali od ciepła, obracając w razie potrzeby nawet brązowieje, aż ser jest bulgotanie i rumiane w miejscach i skorupa jest złoty brąz, 4 do 8 protokół. Rozsypać bazylią, pokroić w plasterki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Bazylia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala