Piwo korzenne Magic Shell na lodach waniliowych i blondach

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać korzeniowe piwo Magic Shell na lody Vanillan i Blondies spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, wanilia, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, Dutch Cocoa Popsicles with Vanilla Bean Magic Shell, oraz Mrożone batony limonkowe z krakerem Grahama i jogurtem waniliowym Magic Shell.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 8 calowa szklana patelnia z paskami papieru pergaminowego.Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Podgrzewać na średniej, często wirującej patelni, aż masło zacznie brązowieć.
Zdjąć z ognia i wymieszać z brązowym i białym cukrem.
Ostudzić na około pięć minut.W międzyczasie wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj zimne jajko i żółtko do mieszaniny cukru i dobrze wymieszaj. Wymieszać w syropie kukurydzianym i wanilii, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mąką, a następnie wymieszać z orzechami włoskimi. Zeskrobać ciasto na patelnię, rozprzestrzeniając się na krawędzie.
Piec 25 do 35 minut (patrz uwaga) w naczyniu szklanym lub do góry jest złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić i lekko schłodzić przed pokrojeniem na kwadraty.Dodać gałkę lodów waniliowych i trochę piwa korzennego Magic Shell.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.