Piwo i bachory Nachos

Piwo i bachory Nachos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj piwa i bachorów Nachos. Za $1.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 21g białka, oraz 45g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę do smażenia papryki i cebuli, oryginalną kiełbasę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 55%. Podobne przepisy to Piwo bachory z piwem Queso, Bachory Piwne, oraz Bachory Piwne.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż kiełbasę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj mieszankę do smażenia; gotuj 3-5 minut dłużej lub do miękkości warzyw. Odłóż na bok i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3
W dużej misce wymieszaj ser i mąkę. W dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj piwo; podgrzewaj na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; dodaj garść mieszanki serów. Ciągle mieszaj, wykonując ruch ósemkowy, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kontynuuj dodawanie sera, po jednej garści na raz, pozwalając serowi prawie całkowicie stopić się między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Ułóż chipsy tortilla na dużym półmisku do serwowania. Łyżka mieszanki sera na frytki. Na wierzch z mieszanką bratwurst.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
7
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, wino musujące i Riesling to świetny wybór na Nachos. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Frederic Esmonin Les Montvrieres Pinot Noir. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Frederic Esmonin Les Montvrieres Pinot Noir
Frederic Esmonin Les Montvrieres Pinot Noir
Ten klasyczny Pinot Noir ma ciemny rubinowy kolor z jaskrawoczerwonymi nutami owoców świeżej wiśni i truskawek. Jest jasny i gładki w ustach z ładną świeżością i warstwami smaku, zapewniając doskonałą długość na podniebieniu. Bardzo przystępny i przyjazny jedzenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn