Pistacjowy Parmezan Crostini
Pistacjowy parmezan Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Jeśli masz masło, pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Figi Marynowane, Robiola I Olej Pistacjowy Crostini, Figi Marynowane, Robiola I Olej Pistacjowy Crostini, oraz Pieczona Figa, Ricotta, Pistacja I Miodowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik na niskim broil. Mieć stojak około 8 cali od elementu do pieczenia. Pokroić chleb na zakwasie na przekątnej, około 1/2 cala grubości kromki. Kawałki lekko posmarować masłem, następnie dodać pistacje i parmezan, posypać równomiernie.
Umieść pod brojlerem i gotuj przez 2 minuty, uważając na to. Gdy ser zaczyna się topić, a chleb zaczyna lekko opalenizny, na wierzch wyjąć i rozgnieść świeży pieprz, następnie skropić oliwą z oliwek i podawać.