Pistacjowo-Pomarańczowe Krople
Pistacjowo-pomarańczowe krople mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 27. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pistacji, cukru cukierniczego, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Orange-Krople Do Przypraw, Krople Pomarańczowo-Migdałowe, oraz Miękkie Krople Melasy Pomarańczowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać. Odstawić 3 łyżki pistacji do polewy; Pozostałe pistacje wymieszać ze skórką pomarańczową do ciasta.
Miejsce 1-1, 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane.
Usuń do stojaków Z Drutu.
W kuchence mikrofalowej roztopić kawałki czekolady i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości. Zanurz każde ciastko w połowie, pozwalając, aby nadmiar kapał. Zanurz się w zarezerwowanych pistacjach.
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia.