Pistacjowe Żurawinowe Płatki Owsiane Icebox Cookies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj pistacjowo-żurawinowe płatki owsiane Icebox Cookies. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 144 i kosztuje 8 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, sody oczyszczonej, żurawiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cranberry Pistachio Icebox Cookies, Pistacjowe Ciasteczka Z Żurawiną Icebox, oraz Ciasteczka Owsiane Pistacjowo-Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i cukry w dużej misce mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż będą lekkie i puszyste, a następnie ubijaj w proszku do pieczenia i sodzie, przyprawach i soli, aż dobrze się połączą.
Dodać jajka i wanilię i dobrze ubić.
Dodać mąkę i wymieszać na małej prędkości, aż tylko dobrze połączone. Wymieszać z owsem, pistacjami i żurawiną.
Ciasto podzielić na ćwiartki. Kształtuj co kwartał na dużej kartce papieru woskowego, używając papieru jako pomocy, w 9-calowy kłodę i najpierw ciasno owijaj papierem, a następnie folią, skręcając końce (jak kawałek hard candy). Schłodzić do firmy, co najmniej 4 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 177° z regałami w górnej i dolnej części. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Pracuj z 1 kłódką na raz, utrzymując pozostałą kłódkę schłodzoną. Jeśli log zmięknie podczas pracy z nim, zawinąć go i schłodzić lub zamrozić do jędrności. Za pomocą ząbkowanego noża wyciąć kawałek o grubości 1/4 cala z kłody ruchem piłowania i umieścić na blasze do pieczenia. Kontynuuj cięcie, układając plasterki jako wycięte około 2 cale od siebie na arkuszu.
Piec, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty i zestaw, 8 do 10 minut w sumie. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia 1 minutę przed przeniesieniem do stojaków do całkowitego ostygnięcia. (Pergamin może być ponownie użyty, ale chłodne blachy do pieczenia między partiami.)
Jeśli udekorujesz mżawką roztopionej czekolady, drobno posiekaj czekoladę, a następnie rozpuść ją w kuchence mikrofalowej przy 50 procentach mocy przez 30 sekund, mieszając, aż będzie gładka. Lub roztopić posiekaną czekoladę w metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą.
Lekko ostudzić czekoladę, następnie włożyć do plastikowej torby i wycisnąć nadmiar powietrza. Wyciąć mały otwór w dolnym rogu torebki, następnie mocno skręcić torebkę tuż nad czekoladą i mżnąć nad ciastkami na stojakach ustawionych na papierze woskowym lub patelni.
Pozostaw ciasteczka w chłodnej temperaturze pokojowej, aż czekolada zostanie ustawiona.
* Dzienniki ciasta Cookie można zamrażać, dobrze owijać w papier i plastik, a następnie folię, do 1 miesiąca.* Ciasteczka przechowywać w puszkach na ciasteczka, w warstwach oddzielonych papierem woskowym, 5 dni.