Pistacjowe Żurawinowe Płatki Owsiane Icebox Cookies

Pistacjowe Żurawinowe Płatki Owsiane Icebox Cookies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj pistacjowo-żurawinowe płatki owsiane Icebox Cookies. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 144 i kosztuje 8 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, sody oczyszczonej, żurawiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cranberry Pistachio Icebox Cookies, Pistacjowe Ciasteczka Z Żurawiną Icebox, oraz Ciasteczka Owsiane Pistacjowo-Żurawinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło i cukry w dużej misce mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż będą lekkie i puszyste, a następnie ubijaj w proszku do pieczenia i sodzie, przyprawach i soli, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać jajka i wanilię i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Dodać mąkę i wymieszać na małej prędkości, aż tylko dobrze połączone. Wymieszać z owsem, pistacjami i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
4
Ciasto podzielić na ćwiartki. Kształtuj co kwartał na dużej kartce papieru woskowego, używając papieru jako pomocy, w 9-calowy kłodę i najpierw ciasno owijaj papierem, a następnie folią, skręcając końce (jak kawałek hard candy). Schłodzić do firmy, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Twardych Cukierków O Smaku ArbuzaOpakowanie Twardych Cukierków O Smaku Arbuza
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Piekarnik rozgrzać do 177° z regałami w górnej i dolnej części. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Pracuj z 1 kłódką na raz, utrzymując pozostałą kłódkę schłodzoną. Jeśli log zmięknie podczas pracy z nim, zawinąć go i schłodzić lub zamrozić do jędrności. Za pomocą ząbkowanego noża wyciąć kawałek o grubości 1/4 cala z kłody ruchem piłowania i umieścić na blasze do pieczenia. Kontynuuj cięcie, układając plasterki jako wycięte około 2 cale od siebie na arkuszu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty i zestaw, 8 do 10 minut w sumie. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia 1 minutę przed przeniesieniem do stojaków do całkowitego ostygnięcia. (Pergamin może być ponownie użyty, ale chłodne blachy do pieczenia między partiami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Jeśli udekorujesz mżawką roztopionej czekolady, drobno posiekaj czekoladę, a następnie rozpuść ją w kuchence mikrofalowej przy 50 procentach mocy przez 30 sekund, mieszając, aż będzie gładka. Lub roztopić posiekaną czekoladę w metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
PatelniaPatelnia
9
Lekko ostudzić czekoladę, następnie włożyć do plastikowej torby i wycisnąć nadmiar powietrza. Wyciąć mały otwór w dolnym rogu torebki, następnie mocno skręcić torebkę tuż nad czekoladą i mżnąć nad ciastkami na stojakach ustawionych na papierze woskowym lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
10
Pozostaw ciasteczka w chłodnej temperaturze pokojowej, aż czekolada zostanie ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
1
* Dzienniki ciasta Cookie można zamrażać, dobrze owijać w papier i plastik, a następnie folię, do 1 miesiąca.* Ciasteczka przechowywać w puszkach na ciasteczka, w warstwach oddzielonych papierem woskowym, 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje144
Ocena Zdrowia0
Magazyn