Pirikara Shogayaki (pikantny imbir smażony wieprzowina)
Pirikara Shogayaki (pikantny imbir smażony wieprzowina) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.8 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wieprzowinę, imbir, gochujang i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Wieprzowina Imbirowa (Shogayaki), Wieprzowina Imbirowa (Shogayaki), oraz Shogayaki (Wieprzowina Imbirowa) Bento dla podobnych receptur.