Piquillos nadziewane krabami
Piquillos nadziewane Krabem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 250 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pstrąg nakrapiany z nadziewanymi krabami Piquillos, Edamame i winegretem truflowym, Chill Out, styl Hiszpański: żółty pomidor Gazpacho, tosty migdałowe bułka Tostowa, Sałatka z tuńczykiem Nadziewane Piquillos lub pomidory śliwkowe, oraz Kurczak z Piquillos.
Instrukcje
W średniej misce połączyć majonez i kolejne 7 składników, delikatnie wymieszać z krabem. Paprykę wypełnić mieszaniną mięsa krabowego i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 5 do 7 minut lub do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.