Pink Brain Shooter

Pink Brain Shooter
Pink Brain Shooter to bezglutenowe przepis z 1 porcją. Ten napój ma 1392 kalorii, 25g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 12,17 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Mieszanka wody, brzoskwiniowy sznaps, forma żelatynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Oyster Shooter, Wata Cukrowa Shooter, oraz Rainbow Jelly Shooter.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj żelatynową pleśń w kształcie mózgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Wymieszaj mieszankę żelatyny brzoskwiniowej z wrzącą wodą w misce, aby rozpuścić żelatynę. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać w odparowanym mleku i brzoskwiniowym sznapsie; wlać do przygotowanej formy. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Schnapps BrzoskwiniowySchnapps Brzoskwiniowy
4
Aby udekorować, zanurz formę w bardzo ciepłej wodzie (nie pozwól, aby woda dostała się do górnej części formy), aby poluzować; Odwróć formę na talerzu i podnieś, aby pozostawić mózg na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Wymieszać niebieski i czerwony barwnik spożywczy w małej misce z 2 łyżeczkami wody. Użyj małego czystego pędzla, aby pomalować farbę w rowki mózgu. Zwróć mózg do lodówki, aż do zestawu barwników spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podawać na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia19
Magazyn