Pilaw Ryżowy W Kuchence Mikrofalowej

Pilaw Ryżowy W Kuchence Mikrofalowej
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, pilaw ryżowy w kuchence mikrofalowej może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 2 porcje z 184 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką masło, grzyby, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. To działa dobrze jako tani hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Pilaw Ryżowy Z Orzeszkami Piniowymi (Pilaw Ryżowy Piñon), Pilaw Warzywny Do Kuchenki Mikrofalowej, oraz Pilaw Warzywny Do Kuchenki Mikrofalowej.

Instrukcje

1
W 1-qt. kuchenka mikrofalowa bezpieczne danie, połączyć cebulę, seler, zielony pieprz i masło. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokim poziomie przez 2-4 minuty lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Dodaj pozostałe składniki. Gotuj na wysokim poziomie przez 7-10 minut lub do miękkości ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Boso Szampan Różowy Moscato
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn