Pilaw ryżowy z szalotką i parmezanem

Pilaw ryżowy z szalotką i parmezanem
Pilaw ryżowy z szalotką i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbek czosnku, pieprz, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pilaf Ryżowy Parmezan, Pilaf Ryżowy Parmezan, oraz Pilaf Ryżowy Parmezan.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj szalotki i czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać z ryżem; smażyć 1 minutę. Wymieszać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
BulionBulion
RyżRyż
WinoWino
3
Wyjąć z ognia; wymieszać z serem, pietruszką, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn