Pilaw Basmati z migdałami i kolendrą
Pilaw Basmati z migdałami i kolendry może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nutty Basmati Pilaf, Curry Dal z Basmati-rodzynkowy Pilaf, oraz Owocowy pilaw Basmati z pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj migdały, i smażyć przez 2 protokół lub do lekko rumiane.
Dodaj ryż i czosnek, i smażyć przez 2 protokół. Wymieszać z wodą i bulionem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę i pozostałe składniki.