Pilaf Z Orzechowym Brązowym Ryżem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać orzechowy brązowy ryż pilaw spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 240 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka ząbków czosnku, orzechów włoskich, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pilaf Ryżowy Orzechowy, Pilaf Z Brązowego Ryżu, oraz Pilaf Z Brązowego Ryżu.
Instrukcje
Na dużej patelni z ciasną pokrywką ugotuj oliwę z oliwek, cebulę i 1/2 łyżeczki. sól na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka, o 3 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej i dodać migdały, pistacje, i orzechy włoskie. Gotuj, mieszając, aż orzechy zaczną tostować. Cebula może trochę brązowy, co jest w porządku, ale zmniejszyć ogień, jeśli zaczną się palić.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj kolendrę, kminek i pieprz. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać ryż i wymieszać do połączenia.
Dodać wino i gotować, mieszając, aż do wchłonięcia, o 2 protokół.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż ryż będzie miękki do ukąszenia, o 50 protokół.
Puch widelcem i dodać sól do smaku.
Podawać posypane natką pietruszki, jeśli chcesz.