Pilaf Ryżowy Cebulowy
Pilaw z ryżu cebulowego jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz masło, rosół z kurczaka, ryż z kaloszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Pilaf z orzechów sosnowych i zielonej cebuli, oraz Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż będzie miękka i półprzezroczysta.
W małym rondlu połącz ryż, cebulę i bulion. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Zdjąć z ognia, ostudzić na kilka minut, a następnie puch widelcem.