Pilaf Ryżowy Cebulowy

Pilaf Ryżowy Cebulowy
Pilaw z ryżu cebulowego jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz masło, rosół z kurczaka, ryż z kaloszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Pilaf z orzechów sosnowych i zielonej cebuli, oraz Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
W małym rondlu połącz ryż, cebulę i bulion. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Zdjąć z ognia, ostudzić na kilka minut, a następnie puch widelcem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn