Pikantny Tatar Z Tuńczyka W Sezamowych Rożkach Miso
Pikantny Tatar z tuńczyka w sezamowych Rożkach Miso to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pikantny majonez chili, mąkę, pastę miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sproszkowany imbir, możesz podążać za tym daniem głównym z Paleo Peach Blueberry Crisp jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Tatar z tuńczyka w Rożkach Miso, Tatar z tuńczyka z imbirem i prażonym sezamem, oraz Tunan i tatar z awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.