Pikantny Tajski Kokosowy Rosół
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnego tajskiego kokosowego rosołu. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 233 kalorie, 20g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka mleka kokosowego, Sambal oelek, sos rybny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Tajski Kokosowy Rosół, Pikantna Tajska Kokosowa Zupa Z Makaronem Zimowym (Fall Fest), oraz Tajski Kokosowy Rosół dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać grzyby i kolejne 4 składniki (przez trawę cytrynową); gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj pastę chile; gotować 1 minutę.
Dodać bulion z kurczaka, mleko kokosowe, sos rybny i cukier; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania. Wyrzucić trawę cytrynową. Wierzch z cebulą, kolendrą i sokiem.