Pikantny Sum Smażony W Piekarniku
Pikantny Sum smażony w piekarniku jest pescatarian przepis z 40 porcjami. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz filety z sumów, płatki kukurydziane, przyprawę kreolską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sum Smażony W Piekarniku, Sum Smażony W Piekarniku, oraz Sum Smażony W Piekarniku.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Przykryj obramowaną blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Wymieszać dressing i przyprawy w płytkim naczyniu, aż do wymieszania.
Połącz okruchy płatków kukurydzianych i ser w osobnym płytkim naczyniu.
Zanurz filety rybne, po jednym na raz, w mieszaninie opatrunkowej, a następnie mieszaninie płatków kukurydzianych, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony każdego filetu każdą mieszaniną.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec 25 do 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio