Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą
Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kiełbasa, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Kopru Włoskiego I Korzenia Selera, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kiełbasę w dużym woku lub patelni na dużym ogniu. Gotować, mieszając, aż kiełbaski uwolnią olej i chrupiące, o 4 protokół.
Przenieść kiełbasę na talerz, pozostawiając olej na patelni.
Dodać korzeń selera i gotować, mieszając, do miękkości, o 3 protokół.
Dodać czosnek, koper włoski, seler i sól i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie i pachnące, o 2 protokół.
Dodaj sos sojowy i nam prik pao. Dobrze wymieszać. Powrót kiełbasę na patelni i dodać wino. Krótko gotować, aż wino odparuje, około 1 minuty.
Przełożyć na półmisek i podawać natychmiast.