Pikantny Makaron W Stylu Malajskim
Pikantny makaron-styl malajski może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka pasty chile, czosnek, kiełki fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Czerwone Curry Z Kurczaka W Stylu Malajskim, Puff Curry W Stylu Malajskim, oraz Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, gotować makaron jajeczny 6 do 8 minut, aż al dente, i odcedzić.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć czosnek o 1 minutę. Szpinak wymieszać i gotować około 1 minuty.
Wymieszać w gotowanym makaronem jajecznym, chile Pasta, i ketchup, i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Zrób dziurę w środku mieszanki makaronu.
Umieść jajko na środku i zmiksuj, rzucając makaronem tuż przed zakończeniem gotowania jajka.
Wymieszać cukier i wystarczającą ilość wody, aby utrzymać mieszaninę wilgotną na patelni. Doprawić solą i pieprzem. Nadal gotować, stale mieszając, około 6 minut. Wrzucić kiełki i groszek, i gotować i mieszać o 4 protokół, aż ogrzane przez.