Pikantny Kurczak Szpinakowy

Pikantny Kurczak Szpinakowy
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych i pierwotnych, pikantny kurczak ze szpinakiem może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 3,02 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 38 g białka i 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 osobie. 206 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wielu osobom bardzo smakowało to danie główne. Jeśli masz pod ręką szpinak dziecięcy, połówkę piersi kurczaka, sos sałatkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niesamowity wynik 98%. Podobne przepisy obejmują pikantne ciasto szpinakowe, pikantny dip szpinakowy oraz pikantny karczoch i szpinak.

Instrukcje

1
Umieść 3 łyżki sosu sałatkowego w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj kurczaka. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Na małej patelni podsmaż kurczaka z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjmij i trzymaj w cieple. Na tej samej patelni podsmaż szpinak, pozostały sos sałatkowy i sól, aż szpinak zwiędnie; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieść kurczaka w płytkim naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem kuchennym. Posyp szpinakiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 18–22 minut lub do momentu, aż z kurczaka wypłynie czysty sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia44
Magazyn