Pikantny Kurczak Enchiladas Verde

Pikantny Kurczak Enchiladas Verde
Pikantny kurczak Enchiladas Verde jest bezglutenowe danie główne. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, cebuli, sera monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chicken Verde Enchiladas, Kurczak Enchiladas Verde, oraz Kremowy Kurczak Enchiladas Verde.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn