Przepis Pikantny klopsik z oliwką Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 35 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odbierz A. 1. bold & pikantny sos, kukurydza kernel, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Klopsy Salsy, Klopsiki zielone oliwkowe, oraz Salsa Klopsiki.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj mięso, bułkę tartą, 1/2 szklanki sosu stekowego, jajka i połowę każdej z papryki i oliwek, aż do wymieszania. Kształt do bochenka w foliowanej patelni 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sos Do Steków
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ciasto Kukurydziane
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
3
Piec 1 godzinę i 10 min. lub do czasu zakończenia (160F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odstawić 10 min.
5
W międzyczasie wymieszaj kukurydzę, cebulę i pozostały sos stekowy, paprykę i oliwki, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.