Pikantny klopsik z salsą oliwkową
Przepis Pikantny klopsik z oliwką Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 35 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odbierz A. 1. bold & pikantny sos, kukurydza kernel, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Klopsy Salsy, Klopsiki zielone oliwkowe, oraz Salsa Klopsiki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszaj mięso, bułkę tartą, 1/2 szklanki sosu stekowego, jajka i połowę każdej z papryki i oliwek, aż do wymieszania. Kształt do bochenka w foliowanej patelni 13x9 cali.
Piec 1 godzinę i 10 min. lub do czasu zakończenia (160F).
W międzyczasie wymieszaj kukurydzę, cebulę i pozostały sos stekowy, paprykę i oliwki, aż do wymieszania.
Podawać łyżką na klopsie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.